Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a tésztához:
400g Mester süteményliszt
50g margarin
200g porcukor
2 tojás
csipet só
2 evőkanál méz
2evőkanál kakaó
1 mokkás kanál szódabikarbóna
Hozzávalók a krémhez:
90g Mester tejszín ízű puding
800 ml víz
3evőkanál növényi italpor
500 ml Megle növényi hab
100g cukor
Hozzávalók a mázhoz:
150g étcsoki
2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A porcukrot a margarinnal vízgőz felett felolvasztjuk, a lisztet, kakaót, szódabikarbónát összekeverjük, és az olvasztott masszához keverjük. Hozzáadjuk a tojást és a mézet is a tésztát kétfelé osztjuk , két lapon nyújtunk 180C-ra előmelegített sütőben megsütjük . A pudingot vízben megfőzzük a cukorral, kihűtjük, a habot felverjük és a kihűtött pudinghoz keverjük, majd a két lap közé töltjük, tetejére az olvasztott csokit csurgatunk, kihűtjük, majd szeleteljük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |