Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000192
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Szeremlei Borsos Kalács

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

  • 500g Mester kelt tészta liszt
  • 250 ml tej
  • 25 g élesztő
  • 40 g cukor
  • nagy kanál tejföl

Forgatáshoz:

  • 2 pohár tejföl
  • bors

Elkészítése:

A tésztát összeállítjuk, 50cm-es rudakat sodrunk, összefonjuk, koszorút formázunk belőle, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, megkelesztjük, 180C-on pirosra sütjük.

A tejfölt ízesítjük, tálba tesszük és beletesszük a frissen kisült kalácsokat, letakarjuk, hogy a tejföl teljesen beszívódjon a tésztába.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére