Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 500g Mester kelt tészta liszt
- 250 ml tej
- 25 g élesztő
- 40 g cukor
- nagy kanál tejföl
- só
Forgatáshoz:
- 2 pohár tejföl
- só
- bors
Elkészítése:
A tésztát összeállítjuk, 50cm-es rudakat sodrunk, összefonjuk, koszorút formázunk belőle, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, megkelesztjük, 180C-on pirosra sütjük.
A tejfölt ízesítjük, tálba tesszük és beletesszük a frissen kisült kalácsokat, letakarjuk, hogy a tejföl teljesen beszívódjon a tésztába.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.