Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000372
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Reszelt Diós Meggyel

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

·         600g Mester Süteményliszt

·         12g sütőpor

·         150g cukor

·         230g margarin

·         3db tojássárgája

·         150-200ml tej

Hozzávalók a töltelékhez:

·         3db tojásfehérje

·         120g cukor

·         5ek sárgabarack lekvár

·         250g darált dió

·         1 üveg meggybefőtt

Elkészítés:
A lisztet a sütőporral, a cukorral összekeverjük, majd elmorzsoljuk a puha vajjal. Hozzáadjuk a tojás sárgáját, és annyi tejet, hogy összeálljon egy közepesen kemény tészta. Két egyforma részre osztjuk, és betesszük a fagyasztóba 25 percre.

A töltelékhez a tojások fehérjét habbá verjük a cukorral. Utána óvatosan belekeverjük a darált diót és a baracklekvárt.

A tepsibe sütőpapírt rakunk, majd kivesszük a mélyhűtőből az egyik tésztát és egyenletesen belereszeljük a tepsibe egy nagy lyukú reszelőn. Erre rásimítjuk a diós tölteléket, rárakjuk a lecsepegtetett meggyeket. Kivesszük a mélyhűtőből a tészta a másik felét is, melyet szintén ráreszelünk a töltelékre.

170 fokon légkeveréssel 25 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.

Miután kihűlt porcukorral megszórjuk.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére