Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000370
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Rebarbara Krémleves

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

  • 5 szál rebarbara
  • 1 l víz
  • őrölt fahéj ízlés szerint
  • 1 evőkanál Mester vanília puding
  • 3 evőkanál tejföl
  • 200ml tejszín
  • 2 teás kanál Mester négyszeres édesítő
  • vanília rúd( Vanília por)
  • csipet só

 

Elkészítése:

A rebarbarát megtisztítjuk, 2 -3cm-es darabokra vágjuk, felöntjük a vízzel, fűszerezzük, puhára főzzük  majd bot mixerrel pépesítjük . A tejfölt vanília pudingot tejszínt összekeverjük, majd (hőkiegyenlítést végzünk ) a forró levesből teszünk a masszához ,majd az egész habarást a leveshez öntjük, felforraljuk és vízzel beállítjuk a megfelelő sűrűséget. Hűtve tálaljuk.

Paraméterek

Diabetikus Igen
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére