Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
• 1 fej karfiol
• 2 tojás
• 100 g rizsliszt
• 250 g Mester Kenyérmorzsa
• só vagy 1-2 kanál Mester ételízesítő
Sütéshez:
• olaj
• zsír
Elkészítése:
A megtisztított karfiolt rózsáira bontjuk, megmossuk, a nagyobb rózsákat akár félbe is vághatjuk majd sós vízben forrástól számítva 3-4 percig főzzük majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
Ha kihűlt, az összes rózsát rizslisztbe, tojásba, végül pedig a Mester Kenyérmorzsába forgatjuk.
(rizsliszt----> tojás----> kenyérmorzsa)
Forró bő zsiradékban kisütjük mindet.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.