Csatolt dokumentumok
Leírás
(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes és vegán)
Hozzávalók:
· 30 dkg Mester Házi kenyérliszt
· 20 dkg Mester Kelt tészta liszt
· 1 cs porélesztő
· 3 ek édesítő (1:4)
· 10 dkg margarin
· 1 dl növényi tejszín
· 2,5 dl víz
Töltelék:
· 5 dl növényi tej
· 10 dkg Mester vaníliás pudingpor
· Ízlés szerint édesítő
· 20 dkg cukormentes baracklekvár
· 10 dkg mentes csokoládé darabolva
· + olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és a növényi tejszínt, eldolgozzuk benne. majd hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kidolgozzuk. meleg helyen egy órát pihentetjük.
Majd szilikon lapon kinyújtjuk.
A felét megtöltjük az előzőleg megfőzött pudinggal, a másik felét a lekvárral, majd megszórjuk csokidarabokkal.
Feltekerjük és felvagdossuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tetejét vékonyan olajozzuk, majd 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Igen |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |