Leírás
Összetevők:
Mester Kelt tészta liszt(kukoricakeményítő, rizsliszt,kölesliszt,sűrítő anyag(guargumi, E464), térfogatnövelő anyag(E575,E500ii),bambuszrost, psyllium), víz, növényi zsír(pálma), cukor, tojás, élesztő, só, pizzás töltelék 15%(víz, Mester pizzaszósz alap(szárított zöldség porok (paradicsom, hagyma, paprika, cékla), módosított kukoricakeményítő, só,maltodextrin, dextróz, növényi olaj(napraforgó), fűszerek, étkezési sav(citromsav)).
Felhasználási tippek
A szobahőmérsékleten kiengedett csigát meleg helyen 20 percig kelesztjük, majd sütőben 25 perc alatt 180C fokon készre sütjük. Sütés után 5 napig fogyaszthatjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Szavatosság | 6 hó |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.