Csatolt dokumentumok
Leírás
A leveles tésztát fél ujjnyi vastagra nyújtjuk, közepes pogácsa
szaggatóval kiszaggatjuk.
A gyúródeszkára vastagon szórt kristálycukorban kinyújtjuk úgy, hogy
mindkét oldala cukros legyen.
Forró sütőben sütőpapíron megsütjük, de a kivétel után azonnal kiszedjük a tepsiből, mert különben törik.
Ha kihűlt, az alábbi krémet két-két lap közé kenjük.
Krém: 10 dkg margarint, 10 dkg porcukorral habosra keverünk,
majd a 0,5 liter tejben sűrűre főzött és kihűtött vaníliapudinghoz keverjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.