Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000135
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Mini Pavlova

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:
 4 tojás fehérje
 20dkg cukor
 1 nagy evőkanál Mester Házikenyérliszt
 1 evőkanál citromlé
 500ml tejszín
 savanykás gyümölcs ízlés szerint

Elkészítése :
A szobahőmérsékletű tojás fehérjét keményre felverjük, evőkanalanként adagoljuk a kristálycukrot és minden kanállal 1 percig verjük.
Az utolsó kanál cukornál hozzáadjuk még a citromlevet és a Mester házi kenyérlisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe korong alakúra simítjuk a Pavlova alapot.
Fontos, hogy egyforma méretűek legyenek, mert így egyformán sül. 150C°- on sütjük 10 percig, majd 30-35 percig 130C-on, a sütőt kikapcsoljuk és félig nyitott sütőajtónál kihűtjük. A tejszínt felverjük, a gyümölcsöket megmossuk, a barnulásra hajlamos gyümölcsöket citromlében megforgatjuk.
A kihűlt alapokra kis peremet kialakítva tesszük a tejszínhabot és ráhelyezzük a gyümölcsöket. Amennyiben azonnal fogyasztjuk nem szükséges a habot rögzíteni.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére