Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000100
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Máglyarakás

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:
Áztatáshoz:
• 8 szelet kalács vagy kuglóf
• 2 bögre tej
• 3tojás sárgája
• 3 evőkanál cukor
• 1 teás kanál vaníliás cukor

Töltelékhez
• 120g darált dió
• 3evőkanál cukor
• 1 alma
• barack lekvár( Egy közepes üvegnyi 4-5dl )

Habhoz
• 3 tojás fehérje
• 3 evőkanál cukor a tepsi kenéshez
• vaj
• Mester kenyérmorzsa

Elkészítése:
A kalács szeleteket beáztatjuk a langyosra melegített tojás sárgájás cukrozott tejben .A tepsit kivajazzuk morzsával meghintjük .A kalács szeletek felét a tál aljára tesszük szorosan egymás mellé, vastagon megkenjük barack lekvárral, darált cukros dióval betakarjuk, ráreszelünk egy almát, majd befedjük a maradék kaláccsal,ha maradt a cukros tejből akkor rákanalazzuk, tocsogós szaftosnak kell lennie, kb. 20 percet sütjük. A tojás fehérjéből kemény habot verünk, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrot, minden kanál cukorral kb. 1 percig verjük a habot, majd a habot rákanalazzuk az elősütött kalácsunkra 160C-on a habot pirosra sütjük

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére