Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
• 100g Mester süteményliszt
• 50g vaj+ a tepsi kenéséhez
• 100g cukor
• 250g túró
• 100g-150g meggy
• 2-3 evőkanál mazsola
• késhegynyi sütőpor
• 250ml tej
• 2 tojás
• 1 teás kanál vanília cukor
• nagy csipet só
Elkészítése:
A tepsit vajjal kikenjük, egy tálba bemérjük a lisztet, cukrot, vanília cukrot sütőport sót és alaposan összekeverjük, a liszt keverék felét belesimítjuk a tepsibe, rámorzsoljuk a túrót, a magozott meggyet és a mazsolát is rászórjuk. A liszt másik felét is rászórjuk, a tejet alaposan összekeverjük a tojással és ráöntjük a lisztes rétegre. A vajat apró kockára vágjuk és a süti tetejére tesszük. 180C-ra előmelegített sütőben pirosra sütjük, kihűtjük. Majd szeleteljük
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.