Csatolt dokumentumok
Leírás
· 100 g Mester palacsintapor
· 200 ml szóda
· 1 tojás
· 2 evőkanál étolaj a tésztába, (esetleg plusz olaj a sütéshez)
Töltelék:
· 200g baracklekvár
Öntet:
· 500ml víz
· 2 tojássárgája
· 1 nagy kanál Mester vanília puding
· 1 teáskanál vanília cukor
· 1evő kanál növényi italpor
· ízlés szerinti cukor
Elkészítése:
A palacsinta tészta hozzávalóiból elkészítjük a tésztát 30 percig állni hagyjuk, majd mindkét oldalát palacsinta sütőben megsütjük. Elkészítjük az öntetet : a növényi italport és 400ml vizet felteszünk főni, a tojás sárgáját vanília cukrot, vanília pudingot simára keverjük és fel főzzük a vízben ízlés szerinti cukorral. A palacsintákat megtöltjük barack lekvárral.
Három darabra vágjuk és egymás mellé tesszük egy edénybe és a vanília öntettel leöntjük, sütőben pirosra sütjük, melegen és hidegen is tálalható.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |