Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000090
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Lasagne- Spenótos

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

Tészta :
• 20dkg Mester tésztaliszt,
• 1 tojás
• 1 kanál olaj,
• kb 1 dl víz

Besamel:
• 2 adag besamel szósz
• 6 dl víz vagy tej
• Spenót 30dkg,
• Gépsonka kb 10dkg,
• 3 gerezd fokhagyma,
• Sajt a szóráshoz

Elkészítése:
Először a spenót leveleket alaposan megmossuk, a vastag levél erét kitépjük és lobogó forró vízben megfonnyasztjuk a leveleket, majd leszűrjük, bot mixer segítségével pépesítjük , elkészítjük a két adag besamel szószt tejjel vagy vízzel. Belekeverjük a pépesített spenótot és az apróra vágott fokhagymát. A tészta hozzávalóiból elkészítjük a tésztát . kicsit pihentetjük, Ha van tésztagépünk, akkor először 2,3,majd 5-ös fokozaton elnyújtjuk.Ha nincs tésztagép ,akkor nyújtó deszka és sodrófa segítségével kinyújtjuk a tésztát, és elvágjuk kb tenyérnyi darabokra. . Egy kis tepsit kiolajozunk, és elkezdjük rétegezni a tésztát és a spenótos krémet és a sonka szeleteket. Arra ügyeljünk, hogy az utolsó réteg szósz legyen. 180 fokon készre sütjük./ kb 30 perc/ Sajtot az utolsó 5 percben szoktam rátenni és akkor szépen ráolvad. Ha fél órát pihentetjük sütés után, akkor szépen tudjuk szeletelni

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére