Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000086
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Lajcsi Szelet

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók: Tésztához :
Mester sütemény liszt 400g
• kristály cukor 200g
• kakaó 40g
• margarin 50g
• méz 50g ( 2 kanál )
• tojás 2db (100g )
• 10g szódabikarbóna
• csipet só 1.

Krém:
• 40g vanília puding
• 300ml tej

2. krém:
• 40g puncs puding
• 300ml tej

3. krém:
• 200g porcukor
• 250g margarin

Máz:
• 100g csoki
• 1evőkanál étolaj

Elkészítése :
A tészta összetevőit egy tálba tesszük. A szódabikarbóna és a liszt kivételével, vízgőz felett 3 percig sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve elkészítjük a tésztát. Három részre osztjuk és még melegen 3 egyforma méretű lapot nyújtunk, 160°C-on megsütjük. Amíg a tészta kihűl, elkészítjük a három krémet a pudingokat felfőzzük a tejjel, a margarint habosra keverjük a porcukorral, a főzött krémeket kihűtjük , a margarinos krémet megfelezzük és a pudingos krémhez keverjük, a lapokat megtöltjük, elkészítjük a csoki mázat és a süti tetejére öntjük. Másnap szeletelhető. A recept Nagymamám kézzel írott süteményes könyvéből származik.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére