Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók az alsó tésztához:
• 25 dkg Mester leveles tészta
A töltelékhez:
• 1 nagy üveg körtebefőtt/ Levével együtt/
• 4 ,5 dkg Mester vanília puding
• 1 tojás
• 20 dkg tejföl
• 2 kanál cukor
Morzsához:
• 10 dkg dió
• 10 dkg süteményliszt
• 12 dkg vaj
• cukor 2 evőkanálnyi a szóráshoz
Elkészítés:
A körtét apró darabokra vágjuk és levével együtt felforraljuk, belekeverjük a tejfölben elkevert tojást és pudingot, amikor felforrt kihűtjük. Közben a leveles tésztát elnyújtjuk és kibéleljük a sütő formát. A kihűtött pudingos körtét beleöntjük a formába. A morzsát elkészítjük a cukor nélkül és egyenletesen rászórjuk a puding tetejére. Kristály cukorral meghintjük a süti tetejét 200C-on készre sütjük tű próbáig. Nagyon finom
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.