Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000331
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Klasszikus Brownie

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

100 g Mester süteményliszt

200 g étcsokoládé, lehetőleg magas kakaótartalmú

200g vaj 

200 g cukor, lehet fehér, de én barna cukorral készítettem

4 tojás

1 fél mokkáskanál sütőpor 

100g darabolt t dióbél

kakaópor a díszítéshez

1 csipet só

Elkészítése:

A csokit a vajjal felolvasztjuk, vízgőz felett simára keverjük.

A tojásokat a cukorral habosra keverjük, a sárgáját és a fehérjét is, együtt!

Feldaraboljuk a diót. Ne daráljuk, mert nem lesz mire harapni a sütiben, ennek pont az a lényege, hogy ha kész az egész nagyon puha lesz és az összhatáshoz nagyon fontos, hogy valami roppanós is legyen benne.

A felhabosított tojásos cukros keverékbe beleöntjük a lisztet, a feldarabolt diót és a csoki krémet.

Egy tepsit kibélelünk alufóliával, vagy sütőpapírral és előmelegített sütőben 180 fokon 15-18 percig sütjük.

Akkor jó, ha a késpróbánál még egy kicsit ragadós a közepe.

A végén megszórjuk a tetejét kakaóporral. Nem instanttal, hanem az igazi keserű kakaóporral.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére