Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000079
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Kijevi Krémes

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

  • 400g Mester  kelt tészta liszt
  • 250g  margarin
  • 200g cukor
  • 4 tojás sárgája
  • csipet só
  • esetleg2-3 evőkanál tej

A lapok tetejére

  • 4 tojás fehérje
  • 150g cukor
  • 100 durvára darált dió

A krémhez

  • 45g Mester vanília puding
  • 400ml tej
  • 1 teás kanál vanília cukor
  • 250g cukor
  • 250g margarin

Elkészítése:

Összeállítjuk a tésztát, 3 részre osztjuk,normál tepsi méretűre nyújtjuk, a tojás fehérjéből kemény habot készítünk és  a150g  kristály  cukrot  kanalanként adjuk a fehérjéhez és minden kanállal  1 percig  verjük,  a durvára darált diót beleforgatjuk a tojás fehérjés habba, ezt is 3 felé osztjuk ,és a tésztalapok tetejére kenjük. 170C-ra előmelegített  sütőben  készre sütjük, a lapokat kihűtjük, addig elkészítjük a krémet, a tejben megfőzzük a pudingot, kihűtjük,a margarinnal habosra keverjük a cukrot, majd a kihűlt pudinghoz keverjük. A krémet  kétfelé osztjuk és megtöltjük lapokat . Másnap szeletelhető, a tetejét nem kell díszíteni.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére