Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók
Tésztához:
- 200 g Mester Család Kelt Tésztaliszt
- 50 g darált dió
- 200g cukor
- 5 tojás
- 250g margarin
- 1 kg magozott meggy
- 1 teás kanál vaníliás cukor
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk a fehérjét kemény habbá verjük, a margarint a cukorral habosra keverjük és egyenként adjuk hozzá a tojás sárgákat ehhez a masszához óvatosan hozzá keverjük a fehérjét, majd a darált diót, lisztet és a vaníliás cukrot. Sütő papírral bélelt tepsibe simítjuk tetejét megrakjuk meggyel 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.