Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 200g Mester bácskai fehér kenyér csörgősre szárítva
- 500ml tej vagy tej helyettesítő
- 1egész tojás
- 1 sárgája
- 2 evőkanál olaj
- 4-5 evőkanál Mester galuska por
- 1 evőkanál Mester ételízesítő
- zöldség zöld, lestyán zöld
Elkészítése:
A szárított kenyeret apró darabokra tördeljük és apródonként adjuk hozzá a forró tejet állandó kevergetés közben nagyjából egyben áll, de nem folyós masszát kell kapnunk. Hozzáadjuk a tojást az olajat az ételízesítőt, lisztet és a zöld fűszereket. Olajos kézzel egyforma méretű gombócokat készítünk. Lobogó sós forró vízben készre főzzük, leöblítjük. Szószos húsokhoz köretként tálaljuk. Önálló étel is lehet, ha bacont, vöröshagymát és egy kis kolbászt összepirítunk és a gombócokat beleforgatjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.