Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000071
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Kelt Kapros Túrós Lepény- Ünnepi Formában

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

  • 20 dkg Mester házi kenyérliszt
  • 1,5-2 dl tej
  • 5 dkg vaj
  • 2 tojássárgája
  • 5 dkg cukor
  • 1,5 dkg élesztő

Hozzávalók a feltéthez:

  • 50 dkg túró
  • 2 tojássárgája
  • ízlés szerinti cukor
  • 4 tojás fehérje
  • 3-4 nagy kanál tejföl
  • nagy csokor apróra vágott kapor

Elkészítése:

A tészta hozzávalóiból egy lágy kenhető tésztát készítünk. Egy tepsit kizsírozunk, és a tésztát besimítjuk a tepsibe úgy, hogy pereme is legyen. Elkészítjük a tölteléket: először a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a többi feltét hozzávalót is összekeverjük és óvatosan elkeverjük a felvert tojásfehérjével. A tésztára simítjuk, megkelesztjük, 180C-on tűpróbáig pirosra sütjük.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére