Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
500 g Mester háztartási keksz(48db)
90g Mester vaníliás puding
800ml víz
8evőkanál cukor
3 nagy evőkanál növényi italpor
1evőkanál vaníliás cukor
400ml Megle tejmentes növényi hab
tetejére
150g étcsoki
1evőkanál olaj
Elkészítése :
Vízben megfőzzük a vanília pudingot , kihűtjük, a Megle növényi tejszínt felverjük és óvatosan a vanília pudinghoz keverjük .A tepsibe sorba leteszünk egy réteg keksz réteget, rákenjük a krém felét, majd újabb keksz réteget teszünk a tepsibe és a krém másik felét rá simítjuk , majd a maradék kekszet rátesszük a krémre. A csokit az olajjal elkeverjük és megolvasztjuk, rá öntjük a kekszre 5-6 órát pihentetjük és szeleteljük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.