Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000315
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Kekszes Nyári Madártej Szelet

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:

500 g Mester háztartási keksz(48db)

90g Mester vaníliás puding

800ml víz

8evőkanál cukor

3 nagy evőkanál növényi italpor

1evőkanál vaníliás cukor

400ml Megle tejmentes növényi hab

tetejére

150g étcsoki

1evőkanál olaj

Elkészítése :

Vízben megfőzzük a vanília pudingot , kihűtjük, a Megle növényi tejszínt felverjük és óvatosan a vanília pudinghoz keverjük .A tepsibe sorba leteszünk egy réteg keksz réteget, rákenjük a krém felét, majd újabb keksz réteget teszünk a tepsibe és a krém másik felét rá simítjuk , majd a maradék kekszet rátesszük a krémre. A csokit az olajjal elkeverjük és megolvasztjuk, rá öntjük a kekszre 5-6 órát pihentetjük és szeleteljük.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére