Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 250 g Mester háztartási keksz
· 300 g cukor
· 100 g mazsola (kandírozott gyümölcs)
· 100 g vagdalt dió
· 30 g kakaó
· 250 g margarin
· 5 tojás
· 1 teás kanál vanília cukor
· 2db Bez Gluten ostyalap
Elkészítése:
Előkészítünk egy nagy lábost és beletesszük a cukrot, margarint és a tojásokat, állandó keverés közben felfőzzük. A diót és a kekszet hús klopfolóval darabosra törjük.
Minden összetevőt beleteszünk az edénybe és simára keverjük.
Egy konyharuhát bevizezünk és rátesszük az ostyalapot néhány perc alatt megpuhul és akkor tekerhető.
A krémet megfelezzük és az ostyalapra kenjük, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit, érdemes egy kicsit hűteni a krémet, hogy ne folyjon ki miközben tekerjük a lapot. Néhány óra múlva szeletelhető.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |