Leírás
Hozzávalók:
- 115g Mester kelt tészta liszt
- 2 tojássárgája
- 25g porcukor
- 140g tejföl
- 1kanál rum
- 1 citrom reszelt héja
- késhegynyi sütőpor
- 2 teáskanál Mester négyszeres erősségű édesítő
- csipet só
Sütéshez:
- olaj
Elkészítése: (A robotgép habverő részével dolgozzunk)
Keverő tálba mérjük az összes összetevőt és alaposan összekeverjük. Pihentetjük és nem túl forró olajban kisütjük, a fánkokat kanállal szaggatjuk az olajba, (hűtő szekrényben lefedve tárolható a tészta, ha nem szeretnénk az egész mennyiséget kisütni), mindkét oldalán sütjük.
Tálalás:
- lekvárral vagy por eritrittel.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.