Leírás
Hozzávalók:
A tésztához:
- 120 g Mester süteményliszt
- 100 g vaj
- 200 g cukor
- 4 tojás sárgája
- 50 g csoki csepp
- sütőpor 1 kés hegynyi
- csipet só
Feltéthez:
- 80 g porcukor
- 60 g barack lekvár
- 50 g darált dió
- 4 tojás fehérje
- 1 teás kanál vanília cukor
Elkészítés:
A cukrot a vajjal habosra keverjük. Egyesével hozzáadjuk a tojás sárgákat hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a csoki cseppet. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk ,180C-ra előmelegített sütőben megsütjük majd megkenjük barack lekvárral.
A fehérjéből kemény habot készítünk hozzáadjuk a porcukrot kanalanként, majd óvatosan beleforgatjuk a darált diót .Az így kapott masszát az elősütött lapra simítjuk és 160C-on sütőbe tesszük tű próbáig sütjük. Hidegen szeleteljük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.