Cikkszám: | Recept_00000244 |
Nem értékelt | |
Hozzávalók:
Töltelék:
Elkészítése: A tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítünk, és 3 részre osztjuk (kerek lapokat nyújtunk) vékonyra nyújtjuk. Az alsó lapot először vékonyan megkenjük lekvárral és rászórjuk a diós tölteléket, majd a következő lapot nyújtjuk és ráhelyezzük, ismét lekvárral megkenjük és a diós töltelék másik felét rászórjuk, erre ráhelyezzük a harmadik lapot. A tészta közepére teszünk egy poharat egy kissé belenyomjuk a tésztába, ha a poharat leemeljük, akkor is lássuk, hogy meddig vágjuk fel a tésztát, hogy a virág szirmokat ki tudjuk alakítani. Amint felvágtuk a szirmokat mindegyik körcikket egy kicsit megcsavarjuk, kelesztjük, közepét egész dióval díszítjük 180°C-on készre sütjük. Porcukorral meghinthetjük. |
|
Gyártó: | |
Elérhetőség: | Előrendelhető |