Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a raguhoz:
- 1 alma
- 1 őszibarack
- szőlő 5-10dkg
- őrölt fahéj
- 1 citrom reszelt héja a , kockázott gyümölcsökre kevés citromlé, hogy ne barnuljon be
- 0,5 l tej 2-3 evőkanál cukor
- 3 evőkanál Mester vanília puding
Hozzávalók a tésztához:
- 20dkg Mester tésztaliszt
- 1 tojás
- 1evőkanál olaj
- kb .1dl víz
Hozzávalók az öntethez:
- 250ml tejszín
- vaníliás cukor
Elkészítése:
Először a ragut készítjük el. A gyümölcsöket megmossuk és feldaraboljuk egyforma méretűre ,az alma és a barack barnul, ezért citromot csepegtetünk rá. A pudingot elkészítjük és a feldarobolt gyümölcsöket és a fahéjat összekeverjük. Kihűtjük.
A tésztát összegyúrjuk, kidolgozzuk, tésztagéppel 4-5 fokozatig nyújtjuk /kézzel metélt vastagságig/10x13 cm – darabokat vágunk és megtöltjük a raguval és hengereket formálunk.
A tepsit kivajazzuk és a töltött hengereket egymás mellé helyezzük.A tejszínt összekeverjük vaníliás cukorral és a tekercsekre öntjük.180c-on szép pirosra sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.