Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000053
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Gizella Szelet

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók  a tésztához:

·         Mester süteményliszt 500g

·         vaj 150g

·         cukor1 50g

·         150ml tej

·         2 tojás sárgája

·          csipet sütőpor

·         csipet só

Krém alap :

 

·         tej 500ml

·         Mester  vanília puding 4 púpos evő kanál

·         teás kanál vanília cukor

Krém

·         150g  margarin

·         100g porcukor

Máz

·         200g étcsoki

·         2evőkanál étolaj

ízesítéshez

·          2 evőkanál kakaó

·         1 citrom leve és héja

Elkészítése:

A tészta hozzávalóiból egy rugalmas tésztát gyúrunk, három részre osztjuk, tepsi méretűre nyújtjuk. A lapokat egyesével 180C-ra előmelegített sütőben pirosra sütjük. A krém alapot megfőzzük, A margarint a cukorral habosra keverjük és a kihűlt krém alaphoz  keverjük, az így kapott krémet megfelezzük, az egyikhez 2 nagy evőkanál kakaót a másikhoz 1 citrom héjat és levét  keverünk . Az  első lapot kakaós, a második lapot a citromos krémmel töltjük meg, ráhelyezzük a harmadik  lapot  amit olvasztott  csokival  vonunk be.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére