Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a tésztához:
· Mester süteményliszt 500g
· vaj 150g
· cukor1 50g
· 150ml tej
· 2 tojás sárgája
· csipet sütőpor
· csipet só
Krém alap :
· tej 500ml
· Mester vanília puding 4 púpos evő kanál
· teás kanál vanília cukor
Krém
· 150g margarin
· 100g porcukor
Máz
· 200g étcsoki
· 2evőkanál étolaj
ízesítéshez
· 2 evőkanál kakaó
· 1 citrom leve és héja
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból egy rugalmas tésztát gyúrunk, három részre osztjuk, tepsi méretűre nyújtjuk. A lapokat egyesével 180C-ra előmelegített sütőben pirosra sütjük. A krém alapot megfőzzük, A margarint a cukorral habosra keverjük és a kihűlt krém alaphoz keverjük, az így kapott krémet megfelezzük, az egyikhez 2 nagy evőkanál kakaót a másikhoz 1 citrom héjat és levét keverünk . Az első lapot kakaós, a második lapot a citromos krémmel töltjük meg, ráhelyezzük a harmadik lapot amit olvasztott csokival vonunk be.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |