Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 250 g Mester háztartási keksz
· 500 g gesztenye massza
· 150 g porcukor
· kevés tej
· rum aroma
Krémhez:
· 1 l tej
· 180 g Mester vaníliás puding
· 200 g porcukor
· 200 g margarin
· 300 g babapiskóta
· 100-200 ml tej
· rum aroma
Tetejére
· 500 ml felvert tejszínhab
Elkészítése:
A kekszet összetörjük és összekeverjük a gesztenye masszával, cukorral, rum aromával a masszát gáz tepsibe simítjuk, a tejben megfőzzük a pudingot, kihűtjük, hozzákeverjük a kihabosított margarinos cukrot, a fele krémet rásimítjuk a gesztenyés rétegre.
A babapiskótát rumos tejbe mártjuk és a krémre soroljuk, majd rátesszük a krém másik felét, felvert tejszínhabot teszünk a süti tetejére, tálalásig hűtőben tartjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |