Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000289
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Gesztenye Kocka

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:/ 4 tojásos piskóta/

A tésztához: 4 tojás, 4 evőkanál cukor, 4 púpozott evőkanál Mester kelt tészta liszt, csipet só,

Főzött  krémhez: 0,75 l tej, 10dkg Mester Vanília puding, 5dkg kristálycukor,

Krémhez: 5dl tejszín, habrögzítő 2 evőkanálnyi, 25dkg gesztenye massza 

Elkészítése:

A tojásokat szétválasztjuk, kemény habbá verjük a fehérjét. A cukrot a tojás sárgájával kikeverjük .A fehérje egy kis részét  a sárgájához keverjük, majd óvatosan a többi hozzávalót is.

A tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben 180oC fokon tű próbáig sütjük. Ha kisült, kiborítjuk a tepsiből, leszedjük a sütőpapírt és a krémmel megkenjük.

Krém : A Mester pudingport hidegen kevés tejjel csomómentesre keverjük, felöntjük a tej másik részével, hozzákeverjük a kristálycukrot és kevergetés mellett felforraljuk. Kihűtjük, közben robotgéppel habosra verjük a tejszínt .A gesztenye massza 3/4 részét lereszeljük. A kihűtött pudingba elkeverjük a gesztenye masszát és a felvert tejszín felét. Ezt a krémet kenjük a piskótára, majd a tejszínhab maradékát is  díszítésként a maradék gesztenye masszát reszeljük a süteményre, hűtőszekrényben pihentetjük a szeletelésig.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére