Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 300g Mester kelt tészta liszt
· 125g margarin
· teáskanál só
· mokkás kanál cukor
· 25g élesztő
· 250g tejföl
· 1 tojás sárgája
Elkészítése:
A hozzávalókból elkészítjük a rétestészta keménységű tésztát.
Lisztezett lapra borítjuk kb. fél centiméteres vastagságúra nyújtjuk. 20 perces pihentetéssel 3 szor hajtjuk, a harmadik hajtás után másfél ujjnyi vastagra nyújtjuk, tetejét beirdaljuk, kis pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, tetejét tojással megkenjük, kelesztjük. 220°C-ra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.