Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 300g Mester babapiskóta
- 500g Mascarpone
- 100g fehér csoki
- 200ml tejszín
- 1 evőkanál habrögzítő
- 800g eper
- 6-os főzet kávé
Elkészítése:
Az epret megmossuk és aprítóba tesszük. A fehér csokit megolvasztjuk, a tejszínből kemény habot verünk, egy nagy tálba beletesszük a mascarponet, az olvasztott csokit, a felvert tejszín habot és az össze zúzott epret, óvatosan összekeverjük , a kávé főzetbe bemártjuk a babapiskótát és egy szép nagy tálba el kezdjük lerakosgatni, majd a krémből teszünk rá, ezt addig folytatjuk, míg a babapiskóta el nem fogy a tetejére krém kerül. A kakóporos szórást mi elhagytuk, de természetesen azt is megtehetjük, vagy a tetejét eperrel kirakjukParaméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.