Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000460
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Epres- Habos Csokis Sütemény (Mona receptje)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

(Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes és vegán)

Hozzávalók:

Piskóta:

·         30 dkg Mester Család Süteményliszt

·         3 dkg Mester Család kakaópor

·         1 dkg útifűmaghéj

·         4 ek édesítő (1:4)

·         1 cs sütőpor

·         1 dl növényi tejszín

·         3 dl víz

Töltelék:

·         5 dl növényi tejszín (felverhető)

·         ízlés szerinti édesítő

·         40 dkg eper (nekem fagyasztott volt, amit kiengedtem)

·         20 dkg Mester Család diabetikus étbevonó (felolvasztva)

·         50 g Mester Család vaníliás pudingpor

·         2 ek Mester Család tápióka keményítő

·         +15 dkg Mester Család diabetikus étbevonó (tetejére olvasztva)

 

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt 18 cm-es tortaformába tesszük.

180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük.

A tejszínt felverjük, édesítjük, hozzáadjuk a pudingport és a tápióka keményítőt és kikeverjük vele.

Ha megsült, és meghűlt a piskóta, akkor három részbe vágjuk.

Először jön az első lap, erre jön a felolvasztott csokiból, majd eper és hab egy része.

Majd a következő lap, majd olvasztott csoki, eper és a hab másik fele.

Erre jön az utolsó piskótalap. Ezt csokival bevonjuk.

5-6 órát hűtőben pihentetjük, majd fogyasztható.

Paraméterek

Diabetikus Igen
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére