Csatolt dokumentumok
Leírás
(Glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes és vegán)
Hozzávalók:
Piskóta:
· 30 dkg Mester Család Süteményliszt
· 3 dkg Mester Család kakaópor
· 1 dkg útifűmaghéj
· 4 ek édesítő (1:4)
· 1 cs sütőpor
· 1 dl növényi tejszín
· 3 dl víz
Töltelék:
· 5 dl növényi tejszín (felverhető)
· ízlés szerinti édesítő
· 40 dkg eper (nekem fagyasztott volt, amit kiengedtem)
· 20 dkg Mester Család diabetikus étbevonó (felolvasztva)
· 50 g Mester Család vaníliás pudingpor
· 2 ek Mester Család tápióka keményítő
· +15 dkg Mester Család diabetikus étbevonó (tetejére olvasztva)
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt 18 cm-es tortaformába tesszük.
180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük.
A tejszínt felverjük, édesítjük, hozzáadjuk a pudingport és a tápióka keményítőt és kikeverjük vele.
Ha megsült, és meghűlt a piskóta, akkor három részbe vágjuk.
Először jön az első lap, erre jön a felolvasztott csokiból, majd eper és hab egy része.
Majd a következő lap, majd olvasztott csoki, eper és a hab másik fele.
Erre jön az utolsó piskótalap. Ezt csokival bevonjuk.
5-6 órát hűtőben pihentetjük, majd fogyasztható.
Paraméterek
Diabetikus | Igen |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |