Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 4 tojás
· 4 evőkanál cukor
· 4 evőkanál Mester Család Süteményliszt
· késhegynyi sütőpor vagy szódabikarbóna
· csipet só
krém:
· 500ml tej
· 45g Mester vaníliás puding
· ízlés szerinti cukor
· eper
Elkészítése:
A tésztához szétválasztjuk a tojásokat, persze miután feltörtük őket. A tojásfehérjét a csipet sóval keményre felverjük. A sárgáját a cukorral fényesre keverjük.
Kevés fehérje habot a sárgájához teszünk, még egyszer átdolgozzuk a robotgéppel. Utána már kanállal óvatosan belekeverjük a kemény fehérjehab többi részét, majd a sütőporos lisztet. A gyümölcs torta formát kivajazzuk és kilisztezzük, bele öntjük a piskóta tésztát és előmelegített sütőben készre sütjük, kihűtjük ,a pudingot megfőzzük, majd a piskóta tésztát megkenjük és eperrel díszítjük .
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |