Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000046
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Dunahullám

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

  • 350g Mester kelt tészta liszt
  • 250g margarin
  • 250g cukor
  • 1 teáskanál vanília cukor
  • 6db egész tojás
  • 0.5kg magozott meggy
  • csipet só
  • 1kanál kakaó
  • 1 kanál víz

Krém:

  • 90g Mester vaníliás pudingporral
  • 500ml tej
  • 250g margarin
  • 150g porcukor

Tetejére:

  • csoki reszelék vagy csoki dara

Elkészítése:

A margarint simára kikeverem a cukorral. Egyenként belekeverem a tojások sárgáját, a tojásfehérjét külön felverem. A fehérjét óvatosan keverem a sárgájához és végül beleforgatom a lisztet,sütőpapírral bélelt tepsibe simítom a tészta felét  a másik felébe 1 kanál kakaót keverek és 1 kanál vizet és rásimítom a fehér massza tetejére,villával márványozom a tésztát, majd a magozott meggyel  megszórom a tésztát.180C-ra előmelegített sütőben készre sütöm, a tepsiben hagyom kihűlni. Közben megfőzöm a pudingot, kihűtöm, a margarint habosra keverem a cukorral és a kihűlt pudinghoz keverem, a krémet a kihűlt tésztára kenem, csoki reszelékkel szórom meg ( Most aprítóba tettem a csokit és megőröltem a csokit és ezt szórtam a sütire)

 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére