Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000044
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Diós Korongok

0 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

·         6db tojássárgája

·         150g porcukor

·         150g margarin

·         150g Mester Süteményliszt

Hozzávalók a töltelékhez:

·         6db tojásfehérje

·         220g cukor

·         220g darált dió

·         1 evőkanál kakaópor

Elkészítés:

A tojássárgát a porcukorral és puha margarinnal habosra verjük. Amikor az alap már szép selymes, hozzáadjuk a lisztet, majd kb. 30x35 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük .A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a kakaót és a darált diót.
Rákanalazzuk a tésztára, elegyengetjük, 140 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. Figyeljük, nehogy túlságosan megbarnuljon.

Amikor megsült, kivesszük a sütőből és lehetőség szerint még amíg forró, kiszaggatjuk belőle a korongokat (pogácsa szaggatóval).

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére