Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000041
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Diós Félhold

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

·         500 g Mester süteményliszt

·         200 g zsír

·         100 g porcukor

·         4 tojás sárgája

·         1 teás kanál vaníliás cukor

·         csipet só a tésztába

·         késhegynyi szódabikarbóna

·         tej, annyi, hogy egy lágy tésztát kapjunk

Tetejére

·         250g cukor

·         250g darált dió

·         4tojás fehérje

·         baracklekvár

szóráshoz

·         porcukor

Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, elősütjük kb 20percig, a tojás fehérjéből kemény habot verünk, apródonként hozzáadjuk a cukrot, majd végül beleforgatjuk a diót, az elősütött lapra rákenjük a barack lekvárt és a diós tölteléket 160-170C-on készre sütjük. Amint kihűlt pogácsa szaggatóval holdakat szaggatunk belőle, porcukorral meghintjük.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére