Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 250g margarin
· 100g porcukor
· 250g Mester Süteményliszt
· csipet só
· 80g Mester csoki puding
Elkészítés:
Szobahőmérsékletű margarint alaposan kikeverjük a cukorral azután hozzáadjuk a lisztet és a sót.
Ezután belekeverjük a pudingport.
A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.
A tésztából kb. kiskanálnyi adagonként kis gombócokat formálunk. Sütőpapírra rakosgatjuk, egymástól kicsit távolabb.
Végül villával megnyomkodjuk a tetejüket és a forró sütőbe tesszük.
Kb. 12-15 perc alatt készre sütjük. Nem szabad megvárni, amíg színt kap a teteje, mert akkor kiszárad. Amikor kivesszük még teljesen puha, de ez így a jó.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.