Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000035
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Csoki csúcs

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

Tésztához:

·         4 tojás

·         100g cukor

·         100g darált dió

·         csipet só

Töltelék:

·         100g cukor

·         150g vaj

·         150g csoki

·         150ml tejszín

·         150g kakaópor

·         esetleg magozott megy

Csokizáshoz:

·         300g olvasztott csoki

Elkészítése:

A tésztához szétválasztjuk a tojásokat. A tojásfehérjét a csipet sóval keményre felverjük. A sárgáját a cukorral fényesre keverjük.

Kevés fehérje habot a sárgájához teszünk, még egyszer átdolgozzuk a robotgéppel. Utána már kanállal óvatosan belekeverjük a kemény fehérjehab többi részét, majd a darált diót.

Tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük és elsimítjuk a tésztát és előmelegített sütőben 180C fokon kb. 10-12 perc alatt készre sütjük. Még melegen leszedjük a piskótáról a sütőpapírt. A piskótából korongokat szúrunk ki.  Töltelék összetevőit felfőzzük, kihűtjük és robot gép habverőjével kihabosítjuk. Magozott meggyet keverhetünk bele, majd habzsákba töltjük és nagy lyukú csillag cső segítségével, kialakítjuk a piskóta korongokon a csúcsokat, hűtőbe tesszük, majd csokiba mártjuk.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére