Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000256
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Bolognai Húsgombóc- Házi hosszú metélttel

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:

  • 500g darált hús
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy szál sárgarépa
  • 1 evőkanál zsír
  • 1l paradicsom lé
  • fűszerek, fekete bors, oregáno, bazsalikom, kakukkfű
  • tészta kb . 200g ( száraz tészta ) vagy 200g lisztből friss tészta

/ A tészta készítést lásd előbbi recepteknél /

Elkészítése
A hagymát apró kockára vágjuk, a zsíron meg dinszteljük, a sárgarépát megtisztítjuk  és alma reszelőn lereszeljük, majd ezt is dinszteljük, fel öntjük a paradicsom lével a fűszerekkel ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, főzzük.

A húshoz apró kockára vágjuk a vörös és a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, egy tepsibe sütő papírt teszünk   ,apró gombócokat formálunk a húsból és a sütő papírra tesszük, előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütjük, hogy kéreg kerüljön a húsra. A paradicsom lébe beleöntjük a hús golyókat a kisült szafttal együtt, és addig főzzük míg  a golyók átfőnek, közben kifőzzük a házi hosszú metéltet.  Reszelt sajttal tálaljuk. 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére