Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 300g Mester sütemény liszt
- 500g reszelt alma
- 100g mazsola
- 50g durvára vágott dió
- 300g cukor
- fél citrom leve és héja
- 1 tojás
- fahéj (ízlés szerint)
- csipet só
- késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítése:
A reszelt almát a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a többi összetevőt egyneműre keverjük. Zsiradékkal kikent és liszttel meghintett őzgerincformába töltjük. Ez a mennyiség 2 formányira elég. 180°C-ra előmelegített sütőbe tesszük és tű próbáig sütjük, a formából kiborítjuk, kihűtjük majd szeleteljük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.