Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000024
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes tejmentes

Belga Almás kenyér

0 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

  • 300g Mester sütemény liszt
  • 500g reszelt alma
  • 100g mazsola
  • 50g durvára vágott dió
  • 300g cukor
  • fél citrom leve és héja
  • 1 tojás
  • fahéj (ízlés szerint)
  • csipet só
  • késhegynyi szódabikarbóna

Elkészítése:

A reszelt almát a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a többi összetevőt egyneműre keverjük.  Zsiradékkal kikent és liszttel meghintett őzgerincformába töltjük. Ez a mennyiség 2 formányira elég. 180°C-ra előmelegített sütőbe tesszük és tű próbáig sütjük, a formából kiborítjuk, kihűtjük majd szeleteljük.   

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére