Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000018
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Bejgli

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 25 dkg Mester kelt tésztaliszt,
  • 12dkg margarin,
  • 1 tojás,
  • 2,5 dkg cukor,
  • 1 dl tej,
  • 1dkg élesztő,
  • csipet só

Töltelékhez:

  • 15 dkg dió
  • 10 dkg cukor
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • citromhéj
  • 5 dkg mazsola
  • 75 ml víz
  • tojás a kenéshez

Elkészítése:

A vízből és cukorból szirupot főzünk, beletesszük a darált diót a morzsát és a citromhéjat, kihűtjük.

A tészta hozzávalóiból összeállítjuk a tésztát.
Kinyújtjuk kb fél cm-esre, rákenjük a tölteléket, majd a mosott mazsolával megszórjuk, feltekerjük és tepsibe tesszük.
Egész tojással megkenjük,1 órát meleg helyen kelesztjük, majd tojás fehérjével megkenjük. Fél óráig hűtőszekrénybe  tesszük, megszurkáljuk, 180 C-on szép pirosra sütjük /kb. 25-30 perc/.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére