Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 260 g túró
- 130g Mester házi kenyérliszt
- 2 tojás
- csipet só
- 2 evőkanál tejföl
- 3nagy barack elnegyedelve
- 150gMester kenyérmorzsa
- 1-2 evőkanál zsír
Tálaláshoz: fahéjas , cukros,tejföl
Elkészítése:
A túrót,a lisztet, tojást, tejfölt, sót egyneműre keverjük,5-6 órát hűtőszekrényben pihentetjük, a barackot megmossuk elnegyedeljük,a tésztát 12 felé osztjuk ,ellapogatjuk és ¼ barackot teszünk a közepébe megformázzuk a gombócokat, lobogó sós forró vízben kifőzzük, hideg vízben leöblítjük és a zsírban pirított morzsába forgatjuk. Tejföllel kínáljuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.