Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000013
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Almás Rebarbarás Pite (tej- és tojásmentesen)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Alapanyagok:

A tésztához:

·         kelt tészta liszt 500g

·         margarin 300g

·         fruktóz 100g

·         rizstejszín kb 1 dl

Almás töltelékhez:

·         alma 0,5 kg

·         rebarbara 0,5 kg

·         fruktóz 150g

·         Lékötő 75g

·         Morzsa100g

·         Őrölt fahéj 1mokkás kanálnyi

Elkészítése:

A tészta összetevőiből elkészítjük a tésztát, két részre osztjuk, egyik felét elnyújtjuk és tepsibe helyezzük. A rebarbarát meghámozzuk, 2 cm-es darabokra vágjuk. A feldarabolt rebarbarát kb. 1 dl vízzel félpuhára pároljuk(akkor jó ha a színe harsány zöldről barnás zöldre változik). A megpárolt rebarbarát elkeverjük a töltelék többi hozzávalójával, majd rátesszük az elnyújtott lapra. Ráhelyezzük a másik lapot. Megszurkáljuk és 180C-on  készre sütjük.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére