Csatolt dokumentumok
Leírás
Alapanyagok:
A tésztához:
· 500g Mester kelt tészta liszt
· 300g margarin
· 100g fruktóz
· víz 1dl
Almás töltelékhez:
· 1kg alma
· 150g fruktóz
· 75g Lékötő
· 100g Mester Morzsa
· Őrölt fahéj 1mokkás kanálnyi
Elkészítése:
A tészta összetevőiből elkészítjük a tésztát, két részre osztjuk, elnyújtjuk.
Az egyik lapot margarinnal kikent, liszttel megszórt torta formába tesszük, rásimítjuk az almát, majd ráhelyezzük a másik lapot. Megszurkáljuk és 180C-on készre sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.