Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Zserbó palacsinta

Hozzávalók:

 Töltelék: baracklekvár

Elkészítése:


A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét habbá verjük, a tészta összetevőit összekeverjük, óvatosan hozzá adjuk a tojás fehérjét. A palacsintasütőben pufi palacsintákat sütünk /mindkét oldalán/ kb. egyforma méretűeket ebből az adagból 7-8 db lesz. A kisült palacsintákat baracklekvárral megkenjük, egymásra rétegezzük .A máz hozzávalóit mikrózható edénybe tesszük és a legalacsonyabb fokozaton 1 perc alatt megolvasztjuk mikróban /gőzfürdőn is elkészíthetjük, csak úgy tovább tart/ .Az olvasztott csokit a palacsinta halomra öntjük, megvárhatjuk, míg a csoki megköt, vagy azonnal fogyaszthatjuk is.