Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Vadász-Nokedli

Hozzávalók a galuskához:

Feltéthez:

 

Elkészítése:

A galuska összetevőiből elkészítjük a tésztát, lobogó forró vízbe szaggatjuk, amint feljönnek a víz tetejére leszűrjük.

Egy serpenyőbe betesszük a szalonna   kockákat, ha csak húsos szalonna van otthon, akkor egy kevés zsírt is teszünk a serpenyőbe. Megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát is, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, a kifőtt nokedlivel összekeverjük és még melegen hozzáadjuk a reszelt sajtot, tálalás előtt snidlinggel vagy zöldhagymával meghintjük.