Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Tócsni kolbásszal

Hozzávalók:

 

Elkészítése:

 

A krumplit alma reszelőn lereszeljük, apróra felaprítjuk a hagymát, hozzátesszük a sót, szódabikarbónát, tojást és a lisztet. Az állaga olyan legyen, hogy kanállal adagolható legyen, és ne folyjon szét. Olajat melegítünk és kanállal adagoljuk, a tésztát kerekre formázzuk. A kolbászt karikára vágjuk és egy-egy karikát a tócsnik közepébe rakunk, kicsit belenyomjuk a tésztába. Amikor a tócsni alja pirosodni kezd akkor megfordítjuk és készre sütjük. Tálalás tejföllel és reszelt sajttal, vagy köret is lehet szaftos húsok mellé.