Toboz Sütemény

Gluténmentes , Tejmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

 

Elkészítés:
A ledarált Mester Háztartási kekszet  elkeverjük a kakaóporral és cukorral. A margarint kicsit megolvasztjuk, és a pár csepp rumaromával összegyúrjuk. A  növényi tejből közben óvatosan annyit adagolunk hozzá, hogy gyúrható masszát kapjunk. (Egy közepesen kemény, könnyen formázható tésztát kell kapnunk.)

Ha a tészta összeállt, kisebb gombócokat formázunk belőle, és a tetejüket kissé kúp alakúra formázzuk. Ha ezzel is megvagyunk, akkor a gabonapelyheket beletűzdeljük, úgy, hogy toboz formákat kapjunk belőle.

Ezután néhány óráig hideg helyen pihentetjük az elkészült tobozokat, majd porcukorral megszórva tálaljuk, hogy a havas hatást elérjük.