Kedves Látogató,

Tájékoztatni szeretnénk, hogy az áruellátás jelenlegi bizonytalansága miatt a Pasta D'oro tészták helyett

Civita tésztát tudunk küldeni a ,,normál állapotok’’ visszajöveteléig.

Megértését köszönjük!

 

Sajtos - tepertős pogi

Hozzávalók:

 

Hajtogatáshoz:

 

Kenéshez:

 

Elkészítése:

A tészta összetevőit egy tálba mérjük. Egy puha tésztát kell kapnunk. A tepertőt is belegyúrjuk a tésztába. Lisztezett lapra borítjuk és vékonyra elnyújtjuk a tésztát. Olvasztott zsírral megkenjük rászórjuk a sajt felét és összehajtjuk. Fél órát pihentetjük, majd elnyújtjuk a tésztát és újra megkenjük olvasztott zsírral és rászórjuk a sajt maradékát, újra összehajtjuk, újabb félórát pihentetjük, másfél ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, tetejét bevagdossuk közepes szaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tetejét tojással megkenjük reszelt sajttal megszórjuk. Kelesztjük, 200&deg C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.