Rántott Karfiol

Hozzávalók:

Sütéshez:

Elkészítése:

A megtisztított karfiolt rózsáira bontjuk, megmossuk, a nagyobb rózsákat akár félbe is vághatjuk majd sós vízben forrástól számítva 3-4 percig főzzük majd leszűrjük és lecsepegtetjük.

Ha kihűlt, az összes rózsát rizslisztbe, tojásba, végül pedig a Mester Kenyérmorzsába forgatjuk.

(rizsliszt----> tojás----> kenyérmorzsa)

 

Forró bő zsiradékban kisütjük mindet.

Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

 

Céklasaláta:

Elkészítése:

A főtt krumplit, almát, céklát felkockázunk majd ráöntjük a kókusztejszínt és jól összekeverjük.
Lassan adagolunk még hozzá egy kis céklalevet, hogy szép rózsaszín legyen. Ízlés szerint fűszerezzük majd hűtőbe tesszük egy- két órára, hogy jól összeérjenek az ízek.